1 kg karitsan lapaa tai niskaa
2 sipulia
2 punaista paprikaa
KASTIKE
3 tl kardemummaa
3 tl currya
2 tl paprikaa
1 purkki smetanaa
1 tl Maldon-suolaa
Paloittele liha. Kuori ja paloittele sipuli reiluiksi lohkoiksi. Paloittele paprika. Sekoita kaikki kastikeaineet pienessä kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lämmitys pyöristää ja pehmentää voimakkaiden mausteiden makua. Ruskista liha isossa padassa. Siirrä lihat kattilan laidalle. Lisää kastike ja kasvikset. Paista 175 asteisessa uunissa kahden tunnin ajan. Tarjoa riisin kanssa.
Resepti: Reinin liha
ENSI KERRALLA
Kaikki kohdallaan. Maistuu virkistävän erilaiselta kuin punaviinipohjaiset lammaspadat.
VILKAISE MYÖS
Sillä sipuli 24.3.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti