torstai 3. maaliskuuta 2011

Kanaa ja sieniä marsalakastikkeessa

3 broilerin rintaleikettä
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 sipuli
350 g herkkusieniä
2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
50 g voita
1½ rkl oliiviöljyä
1 dl Marsalaa-viiniä
2½ dl kanalientä

Puolita rintaleikkeet. Kuivaa leikkeet ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Kuori ja viipaloi sipuli. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Silppua persilja. Paista broileri kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa. Siirrä broilerit sivuun odottamaan. Kuullota sipuli ja herkkusienet. Kaada Marsala pannulle ja anna nesteen haihtua pois lähes kokonaan. Lisää kanaliemi ja kana. Kypsennä vartin ajan. Siirrä broileri vadille. Keitä kastike kokoon. Lisää kastikkeeseen kaksi ruokalusikallista voita. Tarkista maku. Kaada kastike broilerin päälle. Koristele persiljalla.

Resepti: Gourmet kesäkuu 1995

ENSI KERRALLA
Kana pääsee helposti kuivahtamaan, mutta salaisuus onkin sienissä!

VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 3.3.2008

Ei kommentteja: