maanantai 18. huhtikuuta 2011

Baileys-juustokakku

POHJA
50 g voita
10 digestivekeksiä
2 rkl sokeria

TÄYTE
2 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
3 liivatelehteä
1 dl Baileysia
400 g mascarpone-juustoa
160 g tomusokeria

Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita taikina. Painele seos voideltuun irtopohjavuokaan. Anna kakkupohjan odottaa jääkaapissa. Vaahdota kerma pehmeäksi. Raaputa siemenet vaniljatangosta. Liota liivatetta kylmässä vedessä kymmenen minuutin ajan. Kuumenna Baileys ja sekoita liivate siihen. Sekoita muut ainekset liivateliemen joukkoon. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Vinkki: Pastanjauhantaa 18.4.2008
Resepti: Johanna 8.3.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: