POHJA
50 g voita
10 digestivekeksiä
2 rkl sokeria
TÄYTE
2 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
3 liivatelehteä
1 dl Baileysia
400 g mascarpone-juustoa
160 g tomusokeria
Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita taikina. Painele seos voideltuun irtopohjavuokaan. Anna kakkupohjan odottaa jääkaapissa. Vaahdota kerma pehmeäksi. Raaputa siemenet vaniljatangosta. Liota liivatetta kylmässä vedessä kymmenen minuutin ajan. Kuumenna Baileys ja sekoita liivate siihen. Sekoita muut ainekset liivateliemen joukkoon. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Vinkki: Pastanjauhantaa 18.4.2008
Resepti: Johanna 8.3.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti