torstai 14. huhtikuuta 2011

Paahdetut salottisipulit

900 g salottisipuleita
80 g voita
3 rkl sokeria
3 rkl punaviinietikkaa
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
2 rkl tuoretta lehtipersiljaa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuori sipulit. Sulata voi padassa. Lisää sipulit ja sokeri. Kypsennä liedellä 10 minuutin ajan hellästi välillä sekoittaen. Lisää etikka, suola ja pippuri. Sekoita. Paista sipuleita uunissa 15-30 minuutin ajan riippuen sipulien koosta. Ripottele sipuleiden päälle persiljaa ja nauti.

Resepti: Ina Garten

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 14.4.2008
Vatsasekaisin kilinkolin 8.3.2012

Ei kommentteja: