valmis piirakkapohja
300 g kylmäsavulohta
2 purjosipulia
1 rkl öljyä
1 dl tuoretta tilliä
½ sitruuna
½ tl sitruunapippuria
2 dl kermaa
3 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paloittele lohi. Halkaise ja pese purjo. Pilko purjo ja pehmitä pannulla öljyssä. Lisää pannulle paloiteltu lohi ja silputtu tilli. Hauduta hetki ja lisää sitruunan mehu ja sitruunapippuri. Kaada täyte taikinan päälle. Sekoita kerma ja kananmunat keskenään. Kaada seos vuokaan. Ripota pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteisen uunin keskitasossa puolen tunnin ajan. Anna piirakan vetäytyä muutamia minuutin ajan ennen tarjoilua.
Resepti: Pastanjauhantaa 27.5.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Herkku & Koukku 7.9.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti