perjantai 27. toukokuuta 2011

Paahdettu latva-artisokka

tuoreita latva-artisokkia
oliiviöljyä
valkosipulinkynsiä
sitruunamehua

Leikkaa latva-artisokasta pois varsi ja kolmannes ylhäältä. Revi foliosta neliöitä ja levitä keskelle oliiviöljyä. Laita artisokka jokaisen folion keskelle ja avaa sormin artisokan lehtiä. Työnnä kuorittu valkosipulinkynsi jokaisen artisokan sisälle. Mausta artisokat suolalla, lusikallisella sitruunamehua ja lusikallisella oliiviöljyä. Kääri artisokka tiukasti folioon. Paista artisokka 225-asteisessa uunissa tunnin ja vartin ajan. Anna artisokkien jäähtyä heti. Avaa kääröt varovasti ja nauti lehti kerrallaan ja lopuksi artisokan pohja.

Vinkki: Pinch My Salt 27.5.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Simply Recipes 8.6.2012
Unelias kokki 25.8.2012
Vatsasekaisin kilinkolin 11.4.2011

Ei kommentteja: