Tsatsiki lievittää mausteisemman ruoan makua ja maistuu sellaisenaan leivän päällä.
200 g jogurttia
1 kurkku
3 valkosipulinkynttä
1 nippu tilliä
1 rkl sitruunamehua
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Valuta jogurtti suodatinpussissa. Raasta kurkku ja valuta siivilässä. Kuori ja silppua valkosipuli. Hienonna tilli. Mausta jogurtti sitruunamehulla, suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja tillillä. Sekoita kurkkuraaste jogurttiin. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.
Resepti: Marjatan reseptit
ENSI KERRALLA
Ei mennyt ihan nappiin. Tuoreeltaan vetistä ja muhineena pistävän valkosipulista. Etsi parempi resepti!
VILKAISE MYÖS
Souvlaki for the Soul 9.1.2008
Smitten Kitchen 14.9.2009
Arkipöperöä 28.4.2010
Masterchef Australia Season 2 Episode 77
Herkkusuun lautasella 22.7.2010
Herkku & Koukku 3.7.2011
Dahlian herkut 28.2.2012
Jokihaka kokkaa 23.3.2012
David Lebovitz 3.5.2012
Fanni & kaneli 24.4.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti