torstai 26. toukokuuta 2011

Vaniljavanukas

2 dl sokeria
3 rkl maissijauhoja
¼ tl Maldon-suolaa
6 dl täysmaitoa
4 kananmunaa
2 rkl voita
1 tl vaniljauutetta
2 dl tuoreita vadelmia

Sekoita kattilassa sokeri, maissijauho ja suola. Lisää maito ja kananmunat kattilaan. Nosta kattila liedelle ja lämmitä kunnes muutama kupla nousee pinnalle. Laske lämpöä ja kypsennä minuutin ajan. Sekoita koko ajan. Nosta kattila pois liedeltä ja siivilöi isoon kulhoon. Lisää voi ja vanilja vanukkaaseen ja sekoita hyvin. Peitä vanukkaan pinta tuorekelmulla ettei sen päälle muodostu kalvoa. Jäähdytä jääkaapissa kolmen tunnin ajan. Tarjoa tuoreiden vadelmien kanssa.

Resepti: A Sweet and Savoury Blog 26.5.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
David Lebovitz 13.1.2011
Smitten Kitchen 8.1.2011

Ei kommentteja: