keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Banaanileipä

3 kypsää banaania
75 g voita
2 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljauutetta
1 rkl ruokasoodaa
⅛ tl Maldon-suolaa
3½ dl vehnäjauhoja

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Soseuta banaanit haarukalla. Sulata voi. Sekoita banaanit, voi, sokeri, kananmuna ja vanilja. Lisää ruokasooda ja suola. Sekoita hyvin. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada taikina leipävuokaan ja paista tunnin ajan. Anna jäähtyä ennen tarjoamista.

Resepti: Simply Recipes 15.6.2006

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta... Viipaloi leivän päälle ohuita banaanisiivuja. Ne kuivuvat uunissa ja antavat uteliaalle ruokailijalle vinkin leivän mausta.

VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 12.2.2007
Orangette 27.2.2007
David Lebovitz 25.9.2007
COOK, a oui chef journal 16.5.2010
Edible Moment 12.7.2010
Pieni vispiläkauppa 26.9.2011
Smitten Kitchen 28.9.2012
Kauhaa ja rakkautta 14.11.2012
Kaikki äitini reseptit 26.2.2013
Circle B Kitchen 17.6.2013
Vatsasekaisin kilinkolin 6.11.2013
Ruokahommia 23.2.2015

Ei kommentteja: