keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Possun kylkiluut

Kylkiluut grillataan miedolla, epäsuoralla lämmällä kärsivällisesti odottaen. Kun liha irtoaa luista kuin itsestään, on herkkuruoka valmista.

1 kg possun grilliluita

KASTIKE
3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
½ tl chilijauhetta
½ tl juustokuminaa
1½ dl ketsuppia
1 dl kolaa
2 rkl soijakastiketta
2 rkl siideriviinietikkaa
¼ tl mustapippuria

Poista grilliluiden pinnalta ylimääräinen kalvo. Kuori ja silppua valkosipuli. Kuumenna öljy pienessä kattilassa. Kuullota valkosipuli, chilijauhe ja juustokumina. Lisää sitten loput ainekset. Sekoita ja hauduta miedolla lämmöllä viiden minuutin ajan. Sivele kastiketta kylkiluiden päälle vähän väliä grillauksen viimeisen puolen tunnin aikana. Älä aloita maustamista liian aikaisin ettei sokeri pala mustaksi.

Resepti: Pastanjauhantaa 15.6.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 6.4.2007
Simply Recipes 20.8.2007
Steamy Kitchen 13.6.2009
Sillä sipuli 11.8.2009
The Pioneer Woman 25.8.2009
Steamy Kitchen 6.2.2010
Simply Recipes 18.6.2010
Smitten Kitchen 31.7.2010
Masterchef Australia Season 2 Episode 29
Pork, Knife & Spoon 21.10.2011 ja 29.10.2011
Kaikki äitini reseptit 28.5.2012
Soppakellari 28.6.2012

Ei kommentteja: