keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Raparperipore

½ kg raparperia
3 rkl tuoretta rosmariinia
1 dl sitruunamehua
5 dl vettä
3½ dl sokeria
soodavettä

Kuori ja viipaloi raparperi. Silppua rosmariini. Purista sitruunamehu. Laita raparperi, vesi, sokeri ja rosmariini kattilaan. Kun vesi kiehuu, laske lämpöä ja keitä 15 minuutin ajan. Raparperi soseutuu keitettäessä. Nosta kattila pois liedeltä ja siivilöi neste. Lisää sitruunamehu. Jäähdytä ennen tarjoamista. Laimenna raparperimehu yhtä suurella määrällä soodavettä.

Resepti: Simply Recipes 1.6.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

KAIKKI TYKKÄÄ
Campasimpukka 22.6.2012 - raparperi-karpalosiirappi

VILKAISE MYÖS
Sauvajyvänen 16.6.2012 - raparperi-sitruunamehu
Kaikki äitini reseptit 24.5.2013 - raparperi-sitruunamehu ämpärissä
Culinaria 14.6.2011

Ei kommentteja: