Appelsiini tuo broileriin mukavasti makua ja sahrami keltaista väriä.
1 broileri tai 3 rintaleikettä
MARINADI
⅛ tl sahramia
2 appelsiinia
3 rkl oliiviöljyä
2 tl timjamia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Keitä ruokalusikallinen vettä kattilassa. Lisää sahrami kattilaan ja anna sen hautua vedessä hetken aikaa. Raasta appelsiinit. Sekoita öljy, sahramiliemi, appelsiinin kuori ja mausteet marinadiksi. Sekoita marinadi ja broileri paistopuistissa. Anna maustua yön yli.
Resepti: Weber
ENSI KERRALLA
Broileri sai marinadista upean värin, mutta appelsiinin kuori maistui hieman pistävästi. Ensi kerralla pesen appelsiinit huolellisemmin lämpimän veden alla. Ehkä marinadiin voisi lisätä hunajaa? Tai joku toinen resepti appelsiinimarinadille?
VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 26.2.2008
NAMI-NAMI 8.11.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti