perjantai 22. heinäkuuta 2011

Keltainen kana

Appelsiini tuo broileriin mukavasti makua ja sahrami keltaista väriä.

1 broileri tai 3 rintaleikettä

MARINADI
⅛ tl sahramia
2 appelsiinia
3 rkl oliiviöljyä
2 tl timjamia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Keitä ruokalusikallinen vettä kattilassa. Lisää sahrami kattilaan ja anna sen hautua vedessä hetken aikaa. Raasta appelsiinit. Sekoita öljy, sahramiliemi, appelsiinin kuori ja mausteet marinadiksi. Sekoita marinadi ja broileri paistopuistissa. Anna maustua yön yli.

Resepti: Weber

ENSI KERRALLA
Broileri sai marinadista upean värin, mutta appelsiinin kuori maistui hieman pistävästi. Ensi kerralla pesen appelsiinit huolellisemmin lämpimän veden alla. Ehkä marinadiin voisi lisätä hunajaa? Tai joku toinen resepti appelsiinimarinadille?

VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 26.2.2008
NAMI-NAMI 8.11.2012

Ei kommentteja: