2 valkosipulinkynttä
4 rkl tuoretta lehtipersiljaa
100 g voita
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Kuori ja silppua valkosipuli. Silppua persilja. Sekoita kaikki aineet huolella. Kääri maustevoi rullalle voipaperiin ja anna sen kovettua jääkaapissa. Maustevoi säilyy jääkaapissa kaksi viikkoa tai pakastimessa kuukauden.
Resepti: Three Many Cooks 23.7.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
TasteSpotting The Blog 1.12.2010 - paahda valkosipuli
Janoinen persilja 23.10.2011 - sitruuna ja persilja
Hunter Angler Gardener Cook 8.2.2008 - sitruuna ja persilja
Siskot kokkaa 30.7.2012
The Pioneer Woman 22.8.2012
Herkkusuun lautasella 9.9.2012
Sauvajyvänen 1.4.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti