sunnuntai 21. elokuuta 2011

Dajm

3 rkl margariinia
3 rkl tummaa siirappia
1 dl sokeria
1 dl mantelijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
150 g maitosuklaata

Sulata margariini paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kaikki muut aineet paitsi suklaa. Keitä hiljaisella tulella koko ajan sekoittaen 15 minuutin ajan. Kun seos alkaa irrota kattilan reunoilta, kaada seos leivinpaperin päälle. Levitä nopeasti ohueksi levyksi. Anna seoksen kovettua. Sulata maitosuklaa ja levitä pinnalle. Laita dajm-levy jääkaappiin kovettumaan. Taittele paloiksi ja nauti!

Resepti: Lettupannu 21.8.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Ruokaohjeita ja herkkua á la Marie 14.8.2006
Tasty Kitchen Blog 2.12.2010
Pastanjauhantaa 27.4.2011
HS Ruokatorstai 29.11.2012 ja 29.11.2012
HS Ruokatorstai 1.4.2015

Ei kommentteja: