lauantai 20. elokuuta 2011

Vaniljauute

Kotitekoinen vaniljauute voittaa esanssit mennen tullen! Pulloon voi lisätä alkoholia tai uuden vaniljatangon, joten se ei lopu koskaan.

lasipullo
1 vaniljatanko
2 dl vodkaa ta vaaleaa rommia

Desinfioi lasipullo kaatamalla siihen kiehuvaa vettä. Kaada vesi vartin päästä pois. Paljasta siemenet leikkaamalla vaniljatankoon pitkittäisviilto. Kaada puollo täyteen alkoholia ja lisää tanko. Sulje korkki hyvin. Säilytä viileässä paikassa suojassa valolta. Kääntele pulloa silloin tällöin. Uute on valmista 1-2 kuukauden päästä.

Resepti: Voisilmäpeliä 20.8.2009 (blogi suljettu)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Chocolate & Zucchini 3.2.2009
Tipnut
Chocochili 21.6.2011
The Traveler's Lunchbox 9.10.2007
Kivistössä 5.12.2011
Mausteinen manteli 13.12.2012
Prinsessakeittiö 13.11.2013
Tea & Cookies 18.12.2013

Ei kommentteja: