1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
2 tuoretta timjaminoksaa
1 rkl tuoretta piparjuurta
1 rkl oliiviöljyä
2 dl kermaa
150 g katkarapuja
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl valkopippuria
pastaa
Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipuli. Riivi timjami. Raasta piparjuuri. Kuullota sipuli ja timjami oliiviöljyssä. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta kastike piparjuurella. Lisää sulatetut katkaravut juuri ennen tarjoilua. Mausta ja sekoita joukkoon pasta.
Resepti: Unelias kokki 16.3.2008
ENSI KERRALLA
Ehkä nenä oli vielä tukossa, mutta tämä ei ollut niin maistuvaa kuin voisi kuvitella. Kerman voisi vaihtaa ranskankermaan, niin saisi vähän lisää happamuutta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti