Syrnikit eli rahkaletut vievät kielen mennessään eikä paluuta enää ole.
2 dl maitorahkaa
4 kananmunaa
6 rkl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
⅛ tl Maldon-suolaa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl voita
Sekoita ainekset taikinaksi. Paista paksut letut voissa pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin. Tarjoa hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.
Resepti: MonkeyFood 4.8.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Suolaa & hunajaa 29.9.2011 - Leila Lindholmin ricottapannukakut
Culinarista 13.11.2011 - suolaisilla täytteillä
HS Kauhaa ja rakkautta 3.3.2012 - rahkaletuilla kohti vapaapäivää
Soppakellari 18.3.2012 - sorbetilla ja hillolla
Sauvajyvänen 19.5.2012 - rahkapannukakku marjoilla
Vatsasekaisin kilinkolin 20.2.2012 - karamelisoidut omenat
Herkku & koukku 28.12.2012 - smetanan ja hillon kanssa
Saveur 6.5.2013 ja 6.5.2013 - ystävyyden alku
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti