Saat taivaallisen tomaatti-mozzarellasalaatin kun teet sen hyvistä raaka-aineista. Etsi kypsiä tomaatteja, aitoa buffalon mozzarellaa, Maldon-suolaa ja laadukasta oliiviöljyä. Jos kaupasta löytyy vain kovia, vihertäviä tomaatteja, pizzaan tarkoitettua mozzarellaa ja jozo-suolaa, niin on parempi jättää salaatti tekemättä.
4 tomaattia
4 palloa mozzarellaa
30 basilikan lehteä
4 rkl oliiviöljyä
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Poista tomaateista kannat ja leikkaa ne siivuiksi. Viipaloi mozzarella. Kasaa lautaselle vuorotellen tomaatinsiivu, mozzarellaa ja basilikan lehti. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi pinnalle pippuria. Suolaa juuri ennen tarjoilua.
Resepti: Perjantaikokin blogi 31.8.2007
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Circle B Kitchen 20.2.2011
Suolaa & hunajaa 10.4.2012
Kokkeillaan 9.6.2012
Nautiskellen 22.10.2012
Fanni & kaneli 25.4.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti