5 dl punajuuria
5 dl perunoita
1 palsternakka
1 sipuli
10 dl kasvislientä
½ tl Maldon-suolaa
1 tl timjamia
1 purkki smetanaa
Kuori ja paloittele punajuuret, perunat ja palsternakka. Kuori ja silppua sipuli. Keitä kasvikset kypsiksi kasvisliemessä. Soseuta ne siivilän läpi pusertamalla. Mausta keitto. Annostele keitto lautasille. Lisää lusikallinen smetanaa keiton pinnalle.
Resepti: HS Ruokatorstai 2.11.2006
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Ruokaa yms. 13.10.2011 - selleri, salotti, valkosipuli, rosmariini, chili
Sauvajyvänen 19.6.2012 - paahdettu punajuuri ja valkosipuli, piparjuurikerma
Cebicin keittiössä 27.12.2012 - porkkana, peruna, rosmariini, vuohenjuusto
HS Ruokatorstai 21.3.2013 ja 21.3.2013 - palsternakka, valkoviini, maustekurkku
Tiskivuoren emäntä 24.2.2015
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti