1 tl wasabia
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl seesaminsiemeniä
⅓ kurkku
⅓ oranssi paprika
100 g kylmäsavustettua siikaa tai lohta
Sekoita wasabi ja tuorejuusto. Anna seoksen maustua jääkaapissa. Paahda seesaminsiemenet. Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Levitä lohiviipaleet tuorekelmun päälle hieman limittäin noin 20*30 sentin kokoiseksi levyksi. Sivele tuorejuustotahna tasaisesti kalan päälle. Aseta kurkku- ja paprikasuikaleet arkin toiseen päähän. Kääri kala kelmun avulla tiukaksi rullaksi. Pyöräytä rulla seesaminsiemenissä ja kääri sitten kelmuun. Nosta kalarulla jääkaappiin tai pakastimeen odottamaan viipalointia. Leikkaa rulla sopiviksi suupaloiksi ja aseta tarjolle.
Resepti: Pirkka 10/2009
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Avaruusasema 3.11.2009
Herkku & Koukku 24.3.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti