maanantai 19. joulukuuta 2011

Vihreä hernetahna

Hernetahna on helppo valmistaa ja ennen kaikkea mielettömän hyvää.

200 g pakasteherneitä
2 rkl öljyä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl tahinia
½ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria
1 valkosipulinkynsi

Mittaa kaikki aineet kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Nauti leivän kanssa.

Resepti: Vihreä lanka

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Kokkeillaan 7.4.2013

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä hernetahna 19.12.2010 on tosi hyvää ja säilyy jääkaapissa pitkään. Suosittelen ravitsevana ja maittavana kasvislevitteenä.
-Nastola 2011-