lauantai 12. helmikuuta 2011

Jauhemaksapihvit

1 sipuli
2 tl öljyä
4 perunaa
350 g jauhettua maksaa
1 kananmuna
2 rkl korppujauhoja
1 tl Maldon-suolaa
½ tl valkopippuria
½ tl paprikajauhetta
1 tl soijakastiketta
3 rkl voisulaa

Kuori ja silppua sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit pannulla. Kuori ja raasta perunat hienoksi raasteeksi. Sekoita maksa, sipuli, peruna, kananmuna, korppujauhot ja mausteet kulhossa. Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Tarjoa perunamuusin, haudutettujen sipulirenkaiden ja porkkanaraasteen kanssa.

Resepti: Maku 5/2004 ja Piian jauhemaksapihvit

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS 4.3.2015

Ei kommentteja: