1 sipuli
2 tl öljyä
4 perunaa
350 g jauhettua maksaa
1 kananmuna
2 rkl korppujauhoja
1 tl Maldon-suolaa
½ tl valkopippuria
½ tl paprikajauhetta
1 tl soijakastiketta
3 rkl voisulaa
Kuori ja silppua sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit pannulla. Kuori ja raasta perunat hienoksi raasteeksi. Sekoita maksa, sipuli, peruna, kananmuna, korppujauhot ja mausteet kulhossa. Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Tarjoa perunamuusin, haudutettujen sipulirenkaiden ja porkkanaraasteen kanssa.
Resepti: Maku 5/2004 ja Piian jauhemaksapihvit
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS 4.3.2015
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti