2 kypsää päärynää
150 g gorgonzolaa
lehtisalaattia
rucolaa
1 dl hunajaisia pähkinöitä
1 tl oliiviöljyä
1 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
HUNAJAISET PÄHKINÄT
1 rkl voita
1 rkl hunajaa
3 dl saksanpähkinöitä
1 tl sokeria
¼ tl Maldon-suolaa
Lämmitä uuni 175 asteiseksi. Kiehauta voi ja hunaja isossa paistinpannussa. Nosta pannu pois liedeltä, lisää pähkinät pannulle ja sekoita hyvin. Kaada pähkinät pellille leivinpaperin päälle. Mausta sokerilla ja suolalla. Sekoita ja levitä pähkinät tasaisesti pellille. Paista uunissa 8 minuutin ajan. Jäähdytä hyvin. Viipaloi päärynät ja paloittele juusto. Annostele vadille salaatit, päärynä, juusto ja pähkinät. Pirskottele annoksille vähän oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
Resepti: Omenaminttu 12.2.2010
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Omenaminttu 31.12.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti