lauantai 12. helmikuuta 2011

Pinaattidippi

Pinaattidippi on kestosuosikki amerikkalaisissa juhlissa.

50 g parmesanjuustoa
3 valkosipulinkynttä
1 tl oliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
300 g tuoretta pinaattia
1 dl Philadelphia-juustoa
¼ tl mustapippuria
1 dl jogurttia

Raasta parmesanjuusto. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Paahda ne pannulla öljyssä. Lisää suola ja pinaatti. Paista muutaman minuutin ajan. Siivilöi pinaattiseos. Soseuta pinaatti ja tuorejuusto sauvasekoittimella. Lisää pippuri, jogurtti ja parmesanraaste. Sekoita ja anna makujen tasaantua viileässä.

Resepti: Essu ja lusikka 12.2.2008

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 22.12.2009

Ei kommentteja: