Pinaattidippi on kestosuosikki amerikkalaisissa juhlissa.
50 g parmesanjuustoa
3 valkosipulinkynttä
1 tl oliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
300 g tuoretta pinaattia
1 dl Philadelphia-juustoa
¼ tl mustapippuria
1 dl jogurttia
Raasta parmesanjuusto. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Paahda ne pannulla öljyssä. Lisää suola ja pinaatti. Paista muutaman minuutin ajan. Siivilöi pinaattiseos. Soseuta pinaatti ja tuorejuusto sauvasekoittimella. Lisää pippuri, jogurtti ja parmesanraaste. Sekoita ja anna makujen tasaantua viileässä.
Resepti: Essu ja lusikka 12.2.2008
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Steamy Kitchen 22.12.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti