lauantai 12. helmikuuta 2011

Spaghettia ja mustapippuria

Hyvän kokin tunnistaa siitä, että yksinkertaisinkin ruoka maistuu ihanalle. Spaghetti cacio e pepe.

100 g pecorino romanoa
400 g spaghettia
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
1½ tl mustapippuria

Raasta pecorino. Keitä spaghetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja säätä neljä desiä keitinvettä. Kuivaa kattila ja lämmitä öljyllä pohjalla kuumaksi. Kaada spaghetti ja kolme desiä keitinvettä takaisin kattilaan. Varo, sillä nyt roiskuu! Lisää voi, juustoraastetta ja mustapippuria. Tarjoa heti. Ripottele päälle juustoraastetta.

Resepti: Smitten Kitchen 12.2.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Orangette 23.10.2005
Culinary Musings 28.5.2010
Fanni & kaneli 21.1.2013
Matt Bites 6.5.2013

Ei kommentteja: