perjantai 25. helmikuuta 2011

Ranskalaiset perunat

3 perunaa
1 rkl öljyä
Maldon-suolaa

Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori niitä. Suikaloi perunat. Sekoita pienessä kulhossa ranskalaiset, öljy ja mausteet. Levitä perunat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuutin ajan. Käännä perunat paiston puolivälissä.

Resepti: Unelias kokki 25.2.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Molekyyligastronomia 4.10.2009
Herkkusuun lautasella 23.9.2010
The Pioneer Woman 13.1.2012
Ketun keittiössä 7.4.2012
Suolaa & hunajaa 17.11.2012

Ei kommentteja: