perjantai 25. helmikuuta 2011

Farfallea kinkulla ja herneillä

150 g kinkkua
2 rkl parmesanraastetta
200 g farfallea
½ tl Maldon-suolaa
1½ dl kermaa
100 g pakasteherneitä
¼ tl mustapippuria

Kuutio kinkku. Raasta parmesanjuusto. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Kuumenna sillä aikaa kattilassa kerma, kinkku ja juusto. Kun pasta on kiehunut viiden minuutin ajan, lisää herneet keitinveteen. Valuta pasta ja herneet. Sekoita pasta, herneet ja kastike isossa kattilassa. Mausta mustapippurilla ja nauti!

Vinkki: Bella Vanilla 25.2.2009
Resepti: Nigella Lawson

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Prinsessakeittiö 27.4.2012

Ei kommentteja: