Etsi kaupasta kypsiä viikunoita ja ohuen ohuita viipaleita serranoa.
3 rkl pinjansiemeniä
5 tuoretta viikunaa
5 viipaletta serranokinkkua
1 dl mascarponejuustoa
2 tl juoksevaa hunajaa
Paahda pinjansiemenet. Halkaise viikunat. Leikkaa serranoviipaleet pitkittäin kahteen osaan. Sekoita mascarpone ja hunaja. Jaa hunajaseos viikunanpuolikkaille ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä. Rullaa serrano viikunan ympärillä. Koristele pinjansiemenillä.
Resepti: Sylvia Danielssonin Piknikille! (2007)
ENSI KERRALLA
Nimensä veroisia! Tarjoa näitä alkupalana, jolloin yksi jokaiselle riittää. Leikkaa viikunat neljään osaan niin ne on helmpimpi syödä. Pitäisikö pinjansiemenet sekoittaa mascarponeen, jotta paketti pysyisi koossa? Teelusikallinen hunajaa riittänee.
VILKAISE MYÖS
Pastanjauhantaa 17.2.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti