2 munakoisoa
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
7 rkl neitsytoliiviöljyä
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
1 tl chilirouhetta
1 tölkki säilöttyjä tomaatteja
tuoretta basilikaa
½ kg spagettia
100 g ricotta salata -juustoa
Kuutioi munakoiso. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Laita uuni lämpenemään 260 asteeseen. Laita munakoiso kulhoon ja ripottele päälle neljä ruokalusikallista oliiviöljyä. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä munakoiso kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 20 minuutin ajan. Anna jäähtyä. Lämmitä kolme ruokalusikallista öljyä kattilassa. Kuullota sipuli. Lisää chili ja valkosipuli. Lisää tomaatit ja riko niiden rakenne. Lisää puolet basilikasta. Mausta suolalla ja kypsennä viiden minuutin ajan. Keitä pasta ja valuta pasta. Kaada pasta tomaattikastikkeeseen. Sekoita munakoiso ja basilika pastan joukkoon. Mausta suolalla. Raasta pastan päälle juustoa.
Resepti: Sara Jenkins ja Saveur 17.2.2011 ja 17.2.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti