200 g fontinajuustoa tai Monterey Jackiä
50 g voita
450 g herkkusieniä
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
3 rkl sherryä tai punaviiniä
450 g tuoretta pinaattia
12 tortillalettua
100 g chevreä
Raasta juusto. Viipaloi sienet. Kuullota sienet kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sherry pannulle ja paista vielä viitisen minuuttia. Nosta sienet sivuun odottamaan. Kuullota pinaatti pannulla ja mausta se suolalla ja pippurilla. Laita sieniä, pinaattia, juustoraastetta ja chevremuruja kuuden tortillaletun päälle. Laitan kunkin letun päälle toinen tortilla kanneksi. Paahda quesadillat kuumassa 250 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan. Leikkaa quesadilla kolmioiksi ja nauti heti.
Resepti: The Pioneer Woman 17.2.2011
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti