torstai 7. huhtikuuta 2011

Croque Monsieur

50 g gruyereä tai comtéa
1 rkl ranskankermaa
1 rkl dijonsinappia
¼ tl paprikajauhetta
⅛ tl mustapippuria
2 viipaletta vaaleaa leipää
1 viipale kinkkua
1 rkl voita

Raasta juusto. Sekoita ranskankerma, sinappi ja paprikajauhe. Levitä seos leiville ja mausta pippurilla. Täytä leipä: ensin juustoraastetta, sitten kinkkuviipale ja päälle vielä hieman juustoa. Nosta toinen leipäviipale päälle kanneksi. Paista voileipä voissa kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan molemmin puolin. Tarjoa salaatin kanssa.

Resepti: Liv ja French Food at Home

ENSI KERRALLA
Tuhti iltapalaleipä! Maistui parhaalta uunissa paahdettuna. Kastiketta tulee aika reilusti. Ehkä juuston voisi viipaloida raastamisen sijaan?

VILKAISE MYÖS
Herkkusuun lautasella 25.2.2011
Campasimpukka 15.1.2012

Ei kommentteja: