perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kolakinkku

Älä missään nimessä valitse keittoliemeksi Light Colaa tai Zeroa!

1 sian potka
2 l Coca Colaa
1 sipuli
1 tl Maldon-suolaa
1 rkl dijonsinappia
1 rkl korppujauhoja

Laita potka, kola, halkaistu sipuli ja suola kattilaan. Jos potka on valmiiksi suolattu, älä lisää suolaa. Keittele kinkkua hiljaisella tulella parin, kolmen tunnin ajan. Nosta kypsä kinkku pois liemestä ja poista nahka. Voitele kinkku sinapilla ja kuorruta korppujauholla. Paahda kuorrutettua kinkkua 200 asteisessa uunissa vartin ajan. Jos kuorrutat kylmän kinkun, paahda puolen tunnin ajan.

Resepti: Nigella Lawsonin How to Eat (2007)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Bella Vanilla 8.4.2009

Ei kommentteja: