5 rkl oliiviöljyä
5 dl grahamjauhoa
1 tl Maldon-suolaa
1 tl kuivattua timjamia tai rosmariinia
1 dl kylmää vettä
Voitele piirakkavuoka lusikallisella öljyä. Sekoita jauhot, suola ja yrtit. Lisää öljy ja sekoita. Lisää vesi ja vaivaa kevyesti. Kaulitse taikina käyttäen apuna jauhoa. Siirrä taikinapohja piirakkavuokaan ja leikkaa reunoilta ylimääräiset pois. Anna pohjan levätä jääkaapissa puolen tunnin ajan. Pistele pohja haarukalla ja paista 20-25 minuutin ajan 200-asteisessa uunissa.
Resepti: Chocolate & Zucchini 26.5.2009
ENSI KERRALLA
Piirakkapohja oli maukas ja rapea, mutta koostumukseltaan aika kova. Leivinjauhetta mukaan?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti