perjantai 13. toukokuuta 2011

Sitruunapasta

450 g spaghettia
1½ sitrunaa
4 rkl voita
2 rkl oliiviöjyä
2 valkosipulinkynttä
5 dl ranskankermaa
½ tl Maldon-suolaa
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
100 g parmesanjuustoa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä spaghetti al denteksi. Valuta ja huuhtele se kylmällä vedellä. Raasta yhden sitruunan kuori. Sulata voi pannulla miedolla lämmöllä ja lisää saman verran oliiviöljyä. Kuori ja silppua valkosipuli. Kuullota valkosipuli pannulla. Purista yhden sitruunan mehu pannulle. Lisää ranskankerma ja sekoita. Mausta sitruunankuorella ja suolalla. Laita spaghetti uunivuokaan. Kaada kastike spaghetin päälle ja sekoita. Peitä foliolla ja paista uunissa 15 minuutin ajan. Poista sitten folio ja jatka paistamista 10 minuutin ajan. Silppua persilja ja raasta parmesanjuusto. Nosta pasta uunista ja purista päälle vähän sitruunamehua. Ripottele pastan päälle parmesaania ja persiljaa.

Resepti: Pioneer Woman 13.5.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Smitten Kitchen 24.2.2011
Makustelijat 25.9.2011
Jokihaka kokkaa 20.2.2012
Kauhaa ja rakkautta 28.11.2012
Nautiskellen 27.8.2012
Avaruusasema 23.2.2015

Ei kommentteja: