100 g parmesanjuustoa
400 g fettuccinea
100 g voita
2½ dl kuohukermaa
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Raasta parmesanjuusto. Keitä ja valuta pasta. Ota vähän keittovettä talteen. Sulata voi kattilassa. Lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita puolet juustoraasteesta ison kulhon pohjalle. Kaada lämmin kerma juuston päälle. Kaada kuuma pasta kulhoon ja sekoita. Lisää tarvittaessa vähän vettä pastan joukkoon. Ripottele päälle loput parmesanraasteesta. Sekoita hyvin. Tarjoa heti!
Resepti: The Pioneer Woman 16.7.2009
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Michael Ruhlman 16.4.2010
Simply Recipes 22.3.2011
Suolaa & hunajaa 23.11.2011
Sillä sipuli 4.11.2013
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti