4 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
2 sitruunaa
50 g parmesanjuustoa
200 g spaghettia
1 rkl neitsytoliiviöljyä
3½ dl jogurttia
1 rkl vehnäjauhoja
300 g tuoretta pinaattia
½ tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja pilko se pienen pieniksi paloiksi. Raasta sitruunoiden kuoret ja purista kastiketta varten ruokalusikallinen sitruunamehua. Raasta parmesanjuusto. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Valmista kastike sillä aikaa kun pasta kypsyy. Kuullota valkosipuli. Sekoita jogurtti ja vehnäjauho. Lisää jogurttiseos pannulle ja anna lämmitellä hetken aikaa. Lisää pinaatti pannulle kourallinen kerrallaan. Mausta sitruunankuorella, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Valuta spaghetti ja lisää kastike pastan joukkoon. Ripottele päälle parmesanjuustoa ja tarjoa heti.
Vinkki: Smitten Kitchen 15.7.2006
Resepti: Food & Wine ja Celia Brooks Brownin World Vegetarian Classics (2006)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Kohler Created 10.5.2010
Kauhaa ja rakkautta 20.2.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti