lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kotitekoinen ricotta

20 dl täysmaitoa
2½ dl kreikkalaista jogurttia
1 dl kuohukermaa
2 tl valkoviinietikkaa
1 tl Maldon-suolaa

Keitä kaikki aineet muutaman minuutin ajan isossa kattilassa. Levitä pari kerrosta harsokangasta siivilään. Kaada juustoseos siivilään ja valuta 15 minuutin ajan. Purista harsokangasta niin, että ylimääräinen neste valuu juustosta. Kotitekoinen ricotta säilyy jääkaapissa kolmen päivän ajan.

Vinkki: Simply Recipes 23.7.2009
Resepti: David Lebovitz

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
The Food Blog 28.4.2010
Circle B Kitchen 7.10.2009
Smitten Kitchen 18.6.2011
Tasty Kitchen Blog 2.1.2012
The Pioneer Woman 24.7.2012
Saveur 22.4.2013 ja 22.4.2013

Ei kommentteja: