CHILIÖLJY
1 dl neitsytoliiviöljyä
1 tl chilirouhetta
KVINOA JA PARSAKAALI
7 dl keitettyä kvinoaa
2 parsakaalia
3 valkosipulinkynttä
2 dl manteleita
50 g parmesanjuustoa
½ tl Maldon-suolaa
2 rkl sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl kuohukermaa
LISÄKSI
tuoretta basilikaa
avokadoa
fetaa tai vuohenjuustoa
Tee chiliöljy edellisenä päivänä. Lämmitä öljy ja chili paistinpannulla. Anna öljyn jäähtyä. Säilytä jääkaapissa.
Keitä kvinoa. Paloittele parsakaali. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet. Viipaloi ja paahda mantelit. Raasta parmesanjuusto. Laita kattilan pohjalle pari desiä vettä ja vähän suolaa. Laita parsakaali kattilaan ja keitä hetken ajan. Valuta. Säästä puolet parsakaalista ja tee toisesta puolesta parsakaalipesto. Soseuta parsakaali, valkosipuli, puolet manteleista, parmesanjuusto ja sitruunamehu. Lisää oliiviöljy ja kerma ja soseuta hienorakeiseksi pestoksi. Sekoita kvinoa, keitetty parsakaali ja parsakaalipesto. Ripottele päälle chiliöljyä, paahdettuja manteleita, avokadoa ja juustoa.
Resepti: 101 Recipes 1.9.2009
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Three Many Cooks 25.3.2011 ja 25.3.2011
Kauhaa ja rakkautta 23.3.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti