tiistai 13. syyskuuta 2011

Possulla täytetyt tacot

Carnitas!

2 kg possun kasslerpaistia
1 rkl Maldon-suolaa
2 rkl öljyä
1 kanelitanko
1 tl chilijauhetta
1 tl anchochilijauhetta
2 laakerinlehteä
½ tl juustokuminaa
3 valkosipulinkynttä

Leikkaa kassler viideksi viipaleeksi. Hiero suola lihan pintaan ja anna sen maustua jääkaapissa 1-3 päivän ajan.

Paista possu pannulla yhdessä kerroksessa molemmin puolin. Laita pannulle vähän vettä ja kerää maut talteen. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Siirrä kassler uunivuokaan ja lisää lientä ja vettä niin paljon, että possu lähes peittyy. Lisää mausteet ja viipaloitu valkosipuli liemeen. Hauduta uunissa 3½ tunnin ajan kääntäen silloin tällöin kunnes possu on niin kypsää että liha hajoaa helposti haarukalla. Nosta possu vadille ja revi se haarukalla palasiksi. Siirrä liha takaisin uunivuokaan ja paista kunnes liemi on haihtunut ja possu karamelisoitunut.

Resepti: David Lebovtz 13.9.2007

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: