1 dl espressoa
2 rkl tummaa rommia
1 rkl konjakkia
2 kananmunaa
⅛ tl Maldon-suolaa
1 dl sokeria
2½ dl mascarponea
12 savoiardi-keksiä
30 g tummaa suklaata
Sekoita espresso, rommi ja konjakki. Vaahdota kananmunan valkuaiset ja suola. Sekoita joukkoon puolet sokerista. Vaahdota toisessa kulhossa kananmunan keltuaiset ja loput sokerista. Lisää mascarpone varovasti joukkoon. Nosta valkuaisvaahto varovasti keltuaismassaan. Laita lusikallinen mascarponeavaahtoa jokaisen annoskulhon pohjalle. Kasta keksit espressoseokseen kunnes ne ovat pehmenneet. Nosta jokaiseen annoskulhoon kaksi keksiä. Laita päälle reilusti mascarponevaahtoa. Anna tiramisun levätä jääkaapissa neljän tunnin ajan tai mieluuten yön yli. Raasta annosten päälle suklaata juuri ennen tarjoamista.
Resepti: David Lebovitz 23.9.2008
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Fanni & Kaneli 12.11.2010
Soppakellari 7.12.2010
The Traveler's Lunchbox 18.5.2007
Ankerias Vipunen 7.1.2012
Fanni & Kaneli 1.3.2012
Avaruusasema 25.6.2012
Vatsasekaisin kilinkolin 11.8.2011
Fanni & kaneli 4.12.2012
Äijäruokaa 17.1.2013
Nautiskellen 8.10.2012
Cebicin keittiössä 3.3.2013
Kotikokista ammattilaiseksi 27.12.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti