torstai 22. syyskuuta 2011

Kantarellipasta

1 litra tuoreita kantarelleja
2 vartta kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi
250 g spagettia
75 g voita
½ tl Maldon-suolaa
⅛ tl mustapippuria
2 tuoretta timjaminoksaa
50 g parmesania
1 rkl oliiviöljyä

Puhdista ja paloittele sienet. Viipaloi kevätsipuli. Kuori ja silppua valkosipuli. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ota desin verran keitinvettä talteen. Paista sienet kuumalla pannulla. Lisää voi ja kevätsipuli paistinpannulle. Hauduta vartin ajan. Mausta sienet suolalla, pippurilla ja timjaminlehdillä. Raasta parmesanjuusto. Sekoita spagetin sekaan vähän oliiviöljyä ja puolet sienistä. Lisää tarvittaessa joukkoon keitinvettä. Ripottele jokaisen annoksen päälle sieniä ja raastettua parmesania.

Resepti: HS Ruokatorstai 9.8.2012 ja 9.8.2012

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Dahlian herkut 21.9.2012

Ei kommentteja: