torstai 15. joulukuuta 2011

Kinuskikastike

50 g voita
1 dl fariinisokeria
1 dl kuohukermaa
¼ tl Maldon-suolaa
1½ tl vaniljauutetta

Sulata voi kattilassa. Lisää sokeri, kerma ja suola. Sekoita hyvin. Kiehauta viiden minuutin ajan sekoittaen silloin tällöin. Nosta kattila pois liedeltä ja mausta vaniljalla. Tarkista maku. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä. Kinuskikastike säilyy jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa kahden viikon ajan.

Resepti: Smitten Kitchen 15.12.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Michael Ruhlman 26.3.2012
Sauvajyvänen 29.7.2012
David Lebovitz 6.8.2012
Campasimpukka 19.12.2012
Äijäruokaa 27.1.2013
Nautiskellen 21.7.2012

Ei kommentteja: