maanantai 24. tammikuuta 2011

Feta-kesäkurpitsapullat

½ kg kesäkurpitsaa
1 sipuli
2 kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
3 viipaletta vaaleaa leipää
2 kananmunaa
200 g fetajuustoa
50 g parmesanjuustoa
4 rkl tuoretta tilliä tai 1 tl kuivattua oreganoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl Maldon-suolaa
½ tl mustapippuria

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kuori ja silppua sipulit ja valkosipuli. Kuullota sipuli, kevätsipuli ja valkosipuli. Sekoita kasvikset hyvin. Paahda leipäviipaleet ja poista niistä kuoret. Lisää leivänmurut, kananmunat, feta, jauhot ja raastettu parmesanjuusto taikinaan. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla. Sekoita huolellisesti. Pyörittele taikina palloiksi ja ripottele niiden päälle vähän jauhoja. Paista pannulla tai uunissa.

Vinkki: Pippurimylly 24.1.2010
Resepti: Rena Salamanin Kreikkalainen keittiö (2004)

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

Ei kommentteja: