keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Papulevite

2 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta lehtipersiljaa
2 tomaattia
400 g säilöttyjä cannellinipapuja
1 dl oliiviöljyä
¼ tl Maldon-suolaa
¼ tl mustapippuria

Silppua valkosipuli ja persilja. Kuutioi tomaatit. Huuhtele ja valuta pavut. Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää valkosipuli. Kun valkosipuli on lämmennyt, lisää tomaatit kattilaan. Nosta kattila takaisin liedelle ja lisää pavut. Hauduta 10 minuutin ajan sekoittaen silloin tällöin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää persilja. Soseuta sauvasekoittimella. Tarjoa huoneenlämpöisenä.

Resepti: Kurtis Jantz

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Orangette 19.12.2005
Steamy Kitchen 12.1.2009
The Traveler's Lunchbox 22.4.2011
Suolaa & hunajaa 1.2.2013
Kokit ja potit 4.6.2013

Ei kommentteja: