400 g penneä
1 dl pinjansiemeniä
400 g paahdettua paprikoita
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
⅛ tl chilirouhetta
2 valkosipulinkynttä
¼ tl Maldon-suolaa
⅛ tl mustapippuria
Keitä pasta. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan. Soseuta pesto. Sekoita pesto pastan joukkoon ja tarjoa heti. Pesto säilyy jääkaapissa muutaman päivän ajan tai sen voi pakastaa.
Resepti: The Perfect Pantry 27.1.2009
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
The Pioneer Woman 24.3.2009
Simply Recipes 5.10.2010
Anne's Food 4.7.2012
Smitten Kitchen 7.8.2012
Tasty Kitchen Blog 29.8.2012
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti