torstai 27. tammikuuta 2011

Penneä ja paprikapestoa

400 g penneä
1 dl pinjansiemeniä
400 g paahdettua paprikoita
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
⅛ tl chilirouhetta
2 valkosipulinkynttä
¼ tl Maldon-suolaa
⅛ tl mustapippuria

Keitä pasta. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan. Soseuta pesto. Sekoita pesto pastan joukkoon ja tarjoa heti. Pesto säilyy jääkaapissa muutaman päivän ajan tai sen voi pakastaa.

Resepti: The Perfect Pantry 27.1.2009

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
The Pioneer Woman 24.3.2009
Simply Recipes 5.10.2010
Anne's Food 4.7.2012
Smitten Kitchen 7.8.2012
Tasty Kitchen Blog 29.8.2012

Ei kommentteja: