maanantai 17. tammikuuta 2011

Tomaattikastike

Marcela Hazanin tomaattikastike maistuu hyvältä jopa ilman parmesania. Osta kastikkeeseen kokonaisena säilöttyjä San Marzano -tomaatteja, jos niitä löytyy kaupasta. Jos ei löydy, osta jotain muuta.

1 sipuli
2 tölkkiä kokonaisia tomaatteja
70 g voita
1 tl Maldon-suolaa

Kuori ja puolita sipuli. Laita sipuli, tomaatit ja voi paksupohjaiseen kattilaan. Kiehauta ja hauduta hiljalleen ilman kantta 45 minuutin ajan. Sekoita silloin tällöin rikkoen tomaatit. Nosta kattila liedeltä ja heitä sipuli pois. Mausta suolalla. Tarjoa pastan ja juuston kanssa.

Resepti: Marcela Hazanin Essentials of Italian Cooking (1992)

ENSI KERRALLA
Toimii!

VILKAISE MYÖS
Michael Ruhlman 30.3.2007
Steamy Kitchen 28.12.2009
Smitten Kitchen 17.1.2010
Steamy Kitchen 19.4.2010
Three Many Cooks 22.9.2010
HS Ruokatorstai 30.9.2010 ja 30.9.2010
Smitten Kitchen 31.8.2011
Sauvajyvänen 3.9.2011
Saveur 30.9.2011 ja 30.9.2011
Simply Recipes 26.4.2012
Hunter Angler Gardener Cook 13.8.2009
Soppakellari 29.10.2012
Jokihaka kokkaa 28.5.2015

Ei kommentteja: