24 katkarapua
170 g ohuita riisinuudeleita
2 dl porkkanasuikaleita
1 dl paprikasuikaleita
1 dl mangosuikaleita
24 riisipaperia
1 kerä lehtisalaattia
1 dl tuoretta minttua
MARINADI
½ tl kalakastiketta
½ tl sitruunaruohoa
½ tl mustapippuria
½ tl sokeria
CASHEWPÄHKINÄDIPPI
3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
5 rkl hoisinkastiketta
1 rkl sokeria
1 rkl chilikastiketta
3 rkl cashewpähkinävoita
4 rkl vettä
Marinoi katkarapuja 10 minuutin ajan. Keitä sillä aikaa vesi kattilassa. Keitä nuudeleita neljän minuutin ajan. Huuhtele kylmässä vedessä ja valuta huolella. Suikaloi porkkana, paprika ja mango. Paista katkaravut öljyssä kuumalla pannulla parin minuutin ajan. Leikkaa kypsät katkaravut puoliksi. Kastele riisipaperit kylmässä vedessä yksi kerrallaan ja siirrä kuivalle alustalle. Täytä kukin riisipaperi neljällä katkaravunpuolikkaalla, salaatilla, nuudeleilla, porkkanalla, paprikalla, mangolla ja kahdella mintunlehdellä. Kääri riisipaperirullat tiukasti. Säilytä rullia lautasella tuorekelmun alla.
Valmista pähkinädippi. Silppua valkosipuli. Lämmitä öljyä pienessä kattilassa. Kypsennä valkosipulia hetken aikaa. Lisää loput aineet ja lämmittele hetken aikaa.
Tarjoa riisipaperirullat cashewpähkinädipin kanssa.
Resepti: Steamy Kitchen 31.1.2008
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
Ruokahommia 3.11.2010
Three Many Cooks 15.11.2010
Three Many Cooks 29.4.2011 ja 29.4.2011
The Pioneer Woman 28.11.2011
Tiskivuoren emäntä 22.3.2012
Uusi musta 23.3.2012
Campasimpukka 23.3.2012
Kokit ja potit 26.3.2012
Kaikki äitini reseptit 19.4.2012
Kauhaa ja rakkautta 10.4.2012
Fanni & kaneli 11.5.2012
Kokkeillaan 9.7.2012
Jokihaka kokkaa 11.9.2012
Nautiskellen 15.4.2012
Nautiskellen 5.3.2013
Vatsasekaisin kilinkolin 26.4.2013
Punavuori Gourmet 27.4.2013
Pieni vispiläkauppa 10.6.2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti