BROWNIEKERROS
200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
JUUSTOKAKKUKERROS
450 g tuorejuustoa
2 dl sokeria
1 tl vaniljauutetta
2 kananmunaa
VADELMAKERROS
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
200 g vadelmia
Voitele 26 senttinen irtopohjavuoka ja vuoraa sen pohja leivinpaperilla. Sulata suklaa vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon yksi kananmuna kerrallaan sekoittaen koko ajan. Siivilöi jauhot taikinaan. Taittele lopuksi suklaa taikinaan ja kaada se kakkuvuokaan. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja vaniljauute keskenään. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Kaada tuorejuustotaikina varovasti kakkuvuokaan brownietaikinan päälle. Paista 170 asteisessa uunissa 30-40 minuutin ajan kunnes juustokerros on hyytynyt ja kultainen reunoiltaan. Anna kakun jäähtyä yön yli tai vähintään neljän tunnin ajan.
Vaahdota kerma ja sokeri. Taittele vadelmat kermavaahtoon. Jos vadelmat ovat pakkasesta, sulata ja valuta ne ensin. Levitä vadelmakerma kakun päälle ja koristele vielä vadelmilla.
Resepti: Tarek Maloufin The Hummingbird Bakery Cookbook (2009)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
NAMI-NAMI 23.2.2010
Kivistössä 4.10.2011
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti