tiistai 22. helmikuuta 2011

Sieni-pekonipasta

3 viipaletta pekonia
1 rasia herkkusieniä
3 kevätsipulia
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
50 g parmesanjuusto
400 g capellinia
2 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
2½ dl kanalientä
2½ dl kermaa
½ tl mustapippuria

Paloittele pekoni. Viipaloi herkkusienet. Silppua kevätsipuli ja persilja. Raasta parmesanjuusto. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Paista pekoni oliiviöljyssä pannulla ja siirrä sivuun odottamaan. Paista herkkusienet ja valkosipuli pekoninrasvassa viiden minuutin ajan kunnes sienet ovat ruskeita. Kaada kanaliemi pannulle ja kerää maut talteen. Keitä kunnes liemestä on puolet järjellä. Kaada kerma pannulle ja kiehauta. Lisää kevätsipuli ja persilja ja kypsennä vielä hetken aikaa. Lisää lopuksi parmesanraaste kastikkeeseen ja nosta pannu pois liedeltä. Kaada pasta ja kastike isoon kulhoon. Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa desin verran pastan keitinvettä. Mausta mustapippurilla. Tarkista suola.

Resepti: The Pioneer Woman 22.2.2010

ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...

VILKAISE MYÖS
Jokihaka kokkaa 29.8.2013

Ei kommentteja: