2 punaista paprikaa
1 dl saksanpähkinöitä
1 sitruuna
2 viipaletta vaaleaa leipää
2 valkosipulinkynttä
1 tl paprikajauhetta
¼ tl cayannepippuria
1 tl juustokuminaa
1 rkl granaattiomenasiirappia
1 rkl neitsytoliiviöjyä
½ tl Maldon-suolaa
Paahda ja kuori paprikat. Paahda pähkinät. Purista sitruunamehu. Sekoita paprikat, leipä, valkosipuli ja pähkinät sauvasekoittimella. Lisää loput aineet ja surauta tasaiseksi. Mausta.
Resepti: Paula Wolfertin The Cooking of the Eastern Mediterranean (1994)
ENSI KERRALLA
Resepti on vielä kokeilematta...
VILKAISE MYÖS
The Traveler's Lunchbox 18.11.2005
Family Style Food 25.3.2010
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti